Jedan nezaboravan dozivljaj

Sastav iz srpskog Jedan nezaboravan dozivljaj ili sastav na temu Jedan nezaboravan dogadjaj. Ovaj rad nam je poslala Milena iz Raske.

Jedan nezaboravan dozivljaj

Svaki covek ,a pogotovo dete ima neki nezaboravni dozivljaj u zivotu, koji se cini toliko krupan kao neka prekretnica koja ce doneti sve novo.

Taj veliki dozivljaj u mom zivotu ,a naravno i prekretnica jeste dolazak mom malog brata u nas dom. Znali smo da cemo dbiti brata ili sestru i kao srednje dete u porodici nisam znala sta to podrazumeva, jer sve do tada, ja sam bila najmladja u kuci. Bila sam mala ali se secam prvog ulaska mog brata kao beb u kucu. Lezao je u svm kreveticu, a mi smo se okupili oko njega i posmatrali njegov sokojni san. Osecao se sigurno. Secam se da sam se osecala zaista posebno u tom trenutku, jer je telefon neprestano zvonio i svi su zeleli da ga vide, ali nisu smeli. Osecala sam se posebno, jer sam ja mogla da uzivam u njegovoj lepoti. Medjutim tog dana se sve promenilo u kuci, svi smo nekako morali da budemo tihi, i da ne pricamo suvise glasno.


Crtaci su se obavezno gledali smanjenog tona i sva paznja bila je usmerena na mog brata. Ne znam jesam li ovim dogadjajem bila preplasena ili ljuta, ali znala sam da situacija u kuci vise nikad nece biti ista.

Naravno da je ovo za mene nezaboravan dogadjaj, pa cak i traumatican, to je trenutak sve ono sto je bilo rutinski i normalno vise nije, a vi ste jos uvek dete i treba da se naviknete na to.

One thought on “Jedan nezaboravan dozivljaj”

Leave a Reply

Your email address will not be published.