Ljubavne teme iz srpskog jezika

Posto ste trazili vise ljubavnih tema i sastava o ljubavi danas smo za vas napisali sastav Ljubav iskra zivota. Posto ispunjavamo zelje kao sto smo i obecali dodajemo nasoj kolekciji sastava jos jedan lep ljubavni sastav za skolu. Vec ima raznih napisanih radova sa ljubavnom tematikom ali nikad nije na odmet dodati jos koju pismeni rad da bi sto vise različitih radova vi imali na raspolaganju.

Sastav Ljubav iskra zivota

Ljubav je uvek bila pokretac svega oko nas. Ljudi je uvek dozivljavaju kao ljubav izmedju suprotnih polova, ali istina je ta, da svaka vrsta ljubavi moze pokrenuti ono sto je vekovima stajalo.


Svaka vrsta ljubavi pokrece svet, tacnije svaka ljubav moze biti iskra zivota, bilo ljudskog ili zivota neke masine. Kad dobro razmislimo, svaki veliki naucnik je strastveno voleo nauku kojom se bavio. Prakticno mozemo reci da je iz ljubavi izucavao neku naucnu oblast i da su tako nastajala sva ta otkrica koja su olaksala i promenila svet oko nas. Opet, imamo vrste ljubavi medju ljudima koje svakako dovode do zivota jer se iz ljubavi radjaju deca a od njih nema vece iskre zivota. Sve na ovom svetu proisteklo je iz toga da je neko nosen ljubavlju menjao stvari oko sebe da bi njemu bilo bolje ili nekome ko je njemu drag. Medjutim, imamo i onih situacija koje nisu tako svetle a to je da neko iz ljubavi ili sklonosti prema ruznim stvarima opet stvara probleme koji uticu na okolinu. To znaci da ljubav ne mora uvek biti iskra zivota vec i nekih losih stvari koje su daleko drugacije od nekih novih pocetaka.


Svakako bih se uvek opredelila za ovu prvu opciju, ali nekad i vodjeni dobrim namerama mozemo doci do rezultata koji su losi za ostale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.