Pismeni sastav Putovanje

Putovanje sastav iz srpskog jezika za sve one koji su trazili sastav na temu Putovanje.

Putovanje

Putovanja? Ja i nisam neki ljubitelj istih. Vise volim sigurnost svog doma i ljudi koje dobro poznaje.

Moram priznati da nisam neki avanturista, cak i ne ulazim tako rado u nove kafice u kojima ne poznajem ljude koji kafu. Mnogi bi me zbog toga okarakterisali kao dosadnu i plasljivu osobu koja nikad nije za akciju. Jednom prilikom, zeleci da sa sebe skinem nadimak partibrejkera, pristala sam da idem na more sa par jako dobrih prijateljica.


Tu pocinje kosmar. U samom odlasku, naizgled luksuzni autobus se pokvrio jedno tri puta, tako da je putovanje od regularnih mucnih dvanaest sati preraslo u traumaticnih osamnaest sati mucenja na vrucini. Kad smo konacno stigli u „ nedodjiju“ docekali su nas ljuti vlasnici smestaja, izrevoltirani nasim velikim kasnjenjem. Neprijateljsku atmosferu smo izbegle odlaskom na plazu. Lezeci na suncu, savladao me umor i vrlo brzo sam utonula u san sto je bilo kobno za mene. Osamucena vrucinom i umorom, spavala sam puna tri sata na direktnom suncu. Vratila sam se sa plaze sa suncanicom i opekotinama drugog stepena. Narednih pet dana sam provela u sobi sa izrazitim mucninama i glavoboljama i temperaturom. Moje letovanje pretvorilo se u moje lecenje, veci deo odmora provela sam u sobi slusajuci gundjanje vlasnika koji su i dalje bili ljuti zbog naseg kasnjenja.


Jedva sam cekala povratak u sigurno roditeljsko gnezdo. Nakon ovoga nisam vise imala zelju da skidam sa sebe lose nadimke, ja sam jednostavno maler kad su neke stvari u pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.