Prepricane lektire za 9 razred


Ako niste do sada mogli da pronadjete lektire koje vam trebaju za 9 razred, od sada cete to moci bez velike moke.
Dosta lektira je dostupno prepricano na internetu, ali neke od lektira se ne mogu pronaci. Zato cemo vam mi uraditi lektiru koja vam je potrebna. Prvih 9 učenika koje nam zatrazi neku od analiza imaju gratis na izbor jos jednu dodatnu lektiru i sastav bez obzira na lajkovanje nase fejzbuk stranice. Oni koji se ne jave na vrijeme a bude im potrebna neka prepricana lektira za 9 razred ce morati da lajkuju nasu stranicu i da pozovu sve prijatelje i kad minimum 10 prijatelja lajkuje nasu stranicu tada cemo vam napisati kompletnu analizu lektire. Ovo je nasa fb stranica Lektire

Nadamo se da ste nam zahvalni za sve ove divne sastave i lektire koje vam pisemo kao i da cete nas preporuciti svima kojima je nasa besplatna usluga potrebna. Mi razumijemo ako neko ne voli citati lektire. Nekada i neki od nas sa ovog sajta nismo redovno citali lektire ali smo vremenom zavoljeli knjige i citanje i sada rado pomazemo svima kojima je pomoc potrebna.


Potrudicemo se da vam pomognemo i sa testovima, kontrolnim zadacima i svim ostalim iz jezika sto vam je potrebno za 9 razred.

Leave a Reply

Your email address will not be published.