Sastav o sebi

O sebi

O sebi bih zaista mogla mnogo sto sta da kazem, ali to nece biti iskreno i mozda ce sve ono sto napisem zvucati cak i pretenciozno.

Lepse bi bilo da o meni pise neko drugi, ali pokusacu da budem sto objektivnija. Najpre vam moram iskreno reci da volim sebe kao licnost i da nemam lose misljenje o sebi. Bice mi naporno da budem bas stroga i kazem sve kako jeste. Smatram da nisam losa osoba i da cinim dobre stvari za ljude koji me okruzuju i koji to zasluzuju. Rado sam vidjena u drustvu jer vazim za druga, i trudim se da budem podrska ljudima koje volim. Ne osudjujem druge jer ne zelim ni da mene drugi osudjuju, cesto se smejem i volim da se salim i sa drugima a i na svoj racun. Stroga sam kad se radi o stvarima koje su bitne i ne volim nepravdu ni nad sobom ni nad drugima. Sve sto mogu da pomognem, drage volje to i uradim. Ne mogu se pohvaliti posebno lepim izgledom, vise bih sebe okarakterisala kao simpaticnu osobu koju vise krasi vedar karakter nego izgled. Niskog sam rasta i tamnog tena.


Nije lepo pisati o sebi u pozitivnom smislu, lepse je kad neko drugi o vama kaze svoje misljenje. Tesko je biti objektivan kada govorite o samom sebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.