Za ljubav ne za mrznju ja sam rođena

Za ljubav ne za mrznju ja sam rođena

Ne samo ja, vec svi mi trebali bi da smo za ljubav, a ne mrznju stvoreni. Medjutim u prirodi cesto nastaju degeneracije.
Cesto te degeneracije zazive toliko da postotak genetski normalnih jedinki padne ispod procenta degenerisanih. Tada degeneracije postaju normalne i normalno je da mrzimo, da mrzimo Hrvate, Albance, Madjare, muslimane, grobare, fensere, narodnjake, roze boju, skejtere, politicare, studente privatnih fakulteta, penzionere, pse lutalice, Jevreje, Kineze, duvanski dim, nepusace, pusace, ucenike, profesore..


Normalno je. Jel neko normalan smije reci da ne mrzi Hrvate? Pa ko ih ne mrzi taj danas nije normalan ili jeste. Moralne vrijednosti ne postoje. Jesam ja luda ako ne mrzim? Mnogi ce reci da jesam. Nedavno su me cudno gledali u jednom drustvu koje je odisalo mrznjom prema Jevrejima. Ej, Jevrejima?! Mi Srbi pa da mrzimo Jevreje, Boze pomozi.

Degeneracija se desava od prvog placa od prvih rijeci koje cujete od svojih roditelja, od prijatelje, medija i drustva..
Degeneracija se otklanja uklanjanem zarazenih jedinki. Svijet ne moze sa par ljudi, ali svijet ne moze ni sa degenerisanim bicima koja se jos uvijek zovu ljudi. Rjesenja nema. Mrzim kad nema rjesenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.