Zimski raspust

Zimski raspust sastav za osnovce. Ovaj pismeni sastav iz srpskog jezika mogu koristiti i srednjoskolci jer je izuzetno napisan, ali cesce se daje ova tema u osnovnoj skoli.

Zimski raspust

Polako se blizi kraj decembra i zimski raspust je sve blizi. Moram priznati da mu se zaista radujem, cini mi se mnogo vise nego letnjem.

Znate kako je letnji raspust idealan za svu decu, jer dugo traje i cesto negde otputujemo. Bez obzira na to, ja sam veci ljubitelj zimskog raspusta bas zbog toga sto veci deo tog vremena provodim sa svojim roditeljima i bratom i sestrom.zimski raspust nije samo odmor o skole i najava kraja prvog polugodista, to je pocetak svih onih divnih praznika koji dolaze jedan za drugim a medju kojima je i moj omiljeni, Bozic. Nikada nismo isli na zimovanje u planinu ili na skjanje. Zimski raspust provodim u svom prelepom malom zavejanom gradu sa sebi dragim osobama. Proslavljam novu godinu sa svojim sestrama i uzivam u dobrom drustvu.


Znate kako se zima uvek ubraja u manje omiljena godisnja doba zbog hladnoce i minusa, ali meni je ona najtopljije godisnje doba, prepuno lepe porodicne atmosfere, jelke ukrasene nakitom, praznicnih trpeza i kruga samo dragih lica iz vase porodice. To je period posle kojeg krece nova sansa da se u skoli dokazete da ste se popravili i izvucete ono najbolje u ocenama.

Steta je sto tako kratko traje taj period koji je ispunjen samo lepim trenutcima.

One thought on “Zimski raspust”

Leave a Reply

Your email address will not be published.